Здравейте колеги! Извинявам се предварително ако темата вече е била дискутирана на друго място, но просто не можах да намеря точно това, което търся. Възможно ли е да се свалят бутоните на мулти волана на фейслифтова Alfa Romeo 156 без да се сваля AirBag-а и волана като цяло?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сваляне бутони мулти волан Alfa Romeo 156 FL
Collapse
X
-
-
-
-
Здравейте, за да не откривам нова тема, пиша тук. От скоро съм собственик на Алфа 156 спортвагон - 1.9 JTD -116к.с. Купих я заради двигателя карах Ланча Либра със същия мотор. Ако трябва да съм честен с удоволствие бих се върнал на Либрата, но това е друга тема.
Та сега питането ми, Алфата е 2004 год. фейслифт ( или както там се води ) , нямаше го обаче оригиналното СД ,но има чейнджър, който не работи или по - скоро ми се струва, че не стига ток до него, както и да е, купих си СД - то, заради бутоните на волана, дразни ме да ги има,а да не работят. Та, сложих си аз СД-то , то си работи идеално, но бутоните на волана уви - НЕ. Който и да натисна само спира звука тоест MUTE, от дясната страна, ако ги натисна, няколко пъти един след друг по- бързо, когато си искат проработват, но от ляво ( за усилване и намаляване ) не. Натискам ги и все MUTE. Къде може да е проблема и как се отстранява. Благодаря ви .
Comment
-
Надявам се това да помогне: https://www.youtube.com/watch?v=jzavvjNzWosAlfa Romeo 1.9 JTD TI ама не баш sigpic
Comment
Comment